amazonka Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Witam dzisiaj robiłam porządki w akwarium i pod kawałkiem lignitu na którym rośnie anubias znalazłam takie coś i nie mam pojęcia co to jest. Proszę o pomoc w zidentyfikowaniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomas77 Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 Najprawdopodobniej glonojad złożył ikrę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amazonka Posted November 30, 2014 Author Share Posted November 30, 2014 Najprawdopodobniej glonojad złożył ikrę Czy może to być ikra Pielęgniczki Kakadu? Zauważyłam ją dopiero po tym jak zamoczyłam anubiasa w wodzie z kwaskiem cytrynowym żeby pozbyć się glonów. Czy ikra została uszkodzona i czy ją usunąć z lignitu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 (edited) Najprawdopodobniej glonojad złożył ikrę Na pewno nie Amazonka podaj całą obsadę. Edited November 30, 2014 by Sławek121 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amazonka Posted November 30, 2014 Author Share Posted November 30, 2014 Na pewno nie Amazonka podaj całą obsadę. 2 glonojady, 6 neonkek, 7 razbora galaxy, pielęgniczka kakadu 1+2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted November 30, 2014 Share Posted November 30, 2014 No to Kakadu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amazonka Posted December 1, 2014 Author Share Posted December 1, 2014 No to Kakadu. Też tak myślę bo samiczka siedzi i pilnuje. A czy ten kwasek zaszkodził ikrze, czy już po rybkach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts