aleksandrakoloczek Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Witam Od tygodnia jakieś przeźroczyste plamki chodzą mi po szybach. Co to ma być......? Nie mam zdjęcia bo nawet nie da się uchwycić tego. Ph-7,5 GH-10 Kh-5 no2-0 Woda 24C Świece 10h Żarówka T5 15w Zbiornik 60x30x33 Tyle czasu jesteś na forum i na prawdę nie potrafisz założyć nawet tematu w odpowiednim dziale? Aż dziw, że jesteś dorosłą osobą. Przenoszę. Mapet Link to comment Share on other sites More sharing options...
MłodyAkwa Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Myślę że ślimaki jeszcze w tych swoich otoczkach Ale nie wiem mogę się mylić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapet Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 Ferrissia fragilis a po naszemu przytulik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleksandrakoloczek Posted November 27, 2014 Author Share Posted November 27, 2014 Ferrissia fragilis a po naszemu przytulik. Dokładnie tak. Znalazłam zdjęcia tego małego potworka, to jest to. Ale skąd się te przytuliki wzięły? Czy takie przytulne to nie wiem eheheh. Da się jakoś je zwalczyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy102 Posted November 27, 2014 Share Posted November 27, 2014 Rzuć okiem na wątek http://forum.superakwarium.pl/topic/45016-problem-z-ma%C5%82ymi-dziwnymi-skorupiakami/?hl=przytulik&do=findComment&comment=455781 Dużo info znajdziesz w dziale : "Inne zwierzęta akwariowe". Temat został wyczerpany/ problem rozwiązany.Zamykam - jeśli chcesz temat kontynuować, coś dodać, nie zgadzasz się z zamknięciem, proszę o kontakt z moderatorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts