AdrianZMC Posted November 26, 2014 Share Posted November 26, 2014 (edited) Witam robiłem ostatnio podmianę wody 10l mam akwa 45l.wszystko grało aż do dziś.U 1 z 8 neonów zauważyłem zmatowienie srebrnego koloru i opuchniecie gałek ocznych.ocznych. Szukalem na internecie informacji ale nic nie znalazłem sry za błędy ale mam klawiaturę popsuta.aktualnych parametrów wody nie znam ponieważ dawno robiłem testy a i jeden szczegół wymieniłem dziś oświetlenie ze zwykłej jarzeniówki na 10wat led naświetlacz,woda na podmiane byla z biedronki o nazwie oaza jest to woda zrodlana Wyobraź Sobie, że ja w kalkulatorze nie mam klawiatury. Pisownia. I chyba jeden temat jest wystarczający, nie musisz zakładać dwóch. Mapet Mapet Mapet cieszy mnie toniezmiennie jednagze proslbym o odp na zadawane pytania a uwagi proslbym zachowac dla siebie Regulamin 6.1. Następnym razem napisz to lepiej po "polskiemu". Na zachęte do przestrzegania +1. A co do tematu ze szklanej kuli nikt tu nie wróży. Mapet Edited November 26, 2014 by Mapet Regulamin 6.1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianZMC Posted November 27, 2014 Author Share Posted November 27, 2014 (edited) Witam robiłem ostatnio podmianę wody 10l mam akwa 45l.wszystko grało aż do dziś.U 1 z 8 neonów zauważyłem zmatowienie srebrnego koloru i opuchniecie gałek ocznych.ocznych. Szukalem na internecie informacji ale nic nie znalazłem sry za błędy ale mam klawiaturę popsuta.aktualnych parametrów wody nie znam ponieważ dawno robiłem testy a i jeden szczegół wymieniłem dziś oświetlenie ze zwykłej jarzeniówki na 10wat led naświetlacz,woda na podmiane byla z biedronki o nazwie oaza jest to woda zrodlana Wyobraź Sobie, że ja w kalkulatorze nie mam klawiatury. Pisownia. I chyba jeden temat jest wystarczający, nie musisz zakładać dwóch. Mapet Mapet cieszy mnie toniezmiennie jednagze proslbym o odp na zadawane pytania a uwagi proslbym zachowac dla siebie Regulamin 6.1. Następnym razem napisz to lepiej po "polskiemu". Na zachęte do przestrzegania +1. A co do tematu ze szklanej kuli nikt tu nie wróży. Mapet a szkoda jednak tb bym udzielił lekcji kultury. Kultura i szacunek przejawia się też w sposobie posługiwania się językiem polskim. Proponuję darować sobie takie komentarze. Za to polecam lekturę regulaminu. A jeśli chcesz uzyskać pomoc to bądź tak miły i opisz akwarium według podklejonego w dziale schematu. I poczytaj o wymaganiach ryb, które hodujesz. Trzymanie neonów na wodzie z biedronki to raczej kiepski pomysł. /ahr/ Edited November 27, 2014 by ahr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts