ibrachim12 Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Dziękuje za głosy. Temat na kolejny czwartek: budzące się życie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibrachim12 Posted November 10, 2014 Author Share Posted November 10, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapet Posted November 10, 2014 Share Posted November 10, 2014 Zamiast tak dyskutować byście lepiej sami wstawili jakieś Swoje zdjęcie i pokazali, że można. No chyba, że robicie jeszcze gorsze jak adam skalar, wtedy rozumiem można tylko kogoś krytykować, a swojego nie pokazać. Jakbyście mieli zamiar coś jeszcze do tej dyskusji dodać to nie radzę w tym temacie, dział "Rozmowy o wszystkim i o niczym" jest naprawdę pojemny. W czwartek zobaczymy czy krytykanci będą chcieli się popisać swoimi majstersztykami. Odkurzać: kartofle, judasze, maszynki do mięsa tel i aparaty czy czym tam jeszcze zdjęcia robicie i powodzenia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
misiek60634 Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 (edited) A to i ja może. Mało widać ale może komuś się spodoba narybek skalara. Edited November 11, 2014 by misiek60634 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limak86 Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 (edited) Coś tu się zadziało widzę i chyba to mój wpis (już usunięty) namieszał - przepraszam za to (a adama skalara przeprosiłem już osobiście na PW). Jako że poczułem się wywołany przez Mapeta do tablicy... nie mam dobrego stosownego do tematu zdjęcia, jednak "jak trzeba to trzeba". Samiczka borelli z młodymi: Edited November 11, 2014 by Limak86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
richter Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Archiwalne zdjęcie z komórki o małych walorach artystycznych, ale co tam. Skalarki - gdzieś tak dwutygodniowe obudzone już wtedy życie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maziama Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Nie wiedziałam, że można zdjęcia "z szuflady" Dopiero teraz doczytałam Nie mam na razie zbiornika, żeby cykać na bieżąco. 2-tygodniowy skalarek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gagatek Posted November 11, 2014 Share Posted November 11, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick1234 Posted November 12, 2014 Share Posted November 12, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapet Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Można? Można Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts