SvenKK Posted November 7, 2014 Share Posted November 7, 2014 (edited) witam Mam pytanie dotyczące obsady 160 l. Nie chcę zakładać nowego tematu a ryby pojawiające się w tym wątku dotyczą także moich wątpliwości. Akwa 160 l i taka propozycja barwniak czerwonobrzuchy 1+1 miedzik obrzeżony 10-12/modrook słoneczny 10-12 tęczanka Wernera 10-12 Ampularia X2 otoski 5 zbrojnik Głowne wątpliwości to ile ryb do ławic ,czy miedzik może być z barwniakiem. Czy otoski wytrzymają w temperaturze ok 24, 25 Jeżeli chodzi o zbrojnika to chciałbym żeby był to gatunek niezbyt wyrośnięty. Czy np 2 Amanno mogłyby uzupełnić ekipę sprzątającą czy przy tej obsadzie i temperaturze odpuścić krewetki. NIe chcę się trzymać konkretnego biotopu, jednak jakiś porządek i ład musi być. Stąd decyzja onośnie takiej obsady. Ph 7,2 oświetlenie 2x38 Po za tym witam na forum. Kopalnia wiedzy i tylko czas ogranicza dokładne zapoznanie się z tematami. Pozdrawiam Niestety, ale własny temat trzeba było założyć. /darekbart Edited November 8, 2014 by darekbart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts