Aga009 Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Czy ryba widzi czlowieka, który patrzy na akwarium, w którym przebywa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karo83 Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Oczywiście, że tak.przecież podpływa do ciebie albo ucieka i sie chowa. Traktuj swoje fishe jak członków rodziny a pięknie ci się odwdzięczą tym samym. Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga009 Posted November 2, 2014 Author Share Posted November 2, 2014 Oczywiście, że tak.przecież podpływa do ciebie albo ucieka i sie chowa. Traktuj swoje fishe jak członków rodziny a pięknie ci się odwdzięczą tym samym. Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 To w takim razie mój bojownik zakochał się we mnie. Jest w akwarium z krewetkami i helenką. Cały czas buduje gniazda, postawi wszystkie płetwy i skrzela, pływa przy przedniej szybie tak wyglądając "stoi" naprzeciwko mnie, a potem płynie pod gniazdo i znów robi takie pozy. Czy to normalne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karo83 Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Nie mam doświadczenia z bojownikami ale w sieci jest kilka informacji na ten temat. Proponuję poszukać. Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga009 Posted November 2, 2014 Author Share Posted November 2, 2014 A masz jakieś linki czy coś do pomocy ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karo83 Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Link: szukajka hehe. Niestety trzeba się troszku wysilic Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahr Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Już widzę ten wysyp linków na hasło: "trudna miłość z bojownikiem"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick1234 Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Może samiczki mu brakuje? Jak masz warunki to może warto chłopu ulżyć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga009 Posted November 2, 2014 Author Share Posted November 2, 2014 I co potem zrobię z mlodymi ? Oddać do kubka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick1234 Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Może samiczki mu brakuje? Jak masz warunki to może warto chłopu ulżyć? Czytaj ze zrozumieniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga009 Posted November 2, 2014 Author Share Posted November 2, 2014 No mam i co zrobię z tysiącem młodych ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam skalar Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Spokojnie, bez twojej pomocy będą miały ucztę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga009 Posted November 2, 2014 Author Share Posted November 2, 2014 Spokojnie, bez twojej pomocy będą miały ucztę. O co Ci chodzi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil123 Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 O co Ci chodzi ? Że zostaną zjedzone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga009 Posted November 2, 2014 Author Share Posted November 2, 2014 Mam dużo roslin w akwa. Nawet jak się jeden odchowie to co zrobie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil123 Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Mam dużo roslin w akwa. Nawet jak się jeden odchowie to co zrobie ? Oddasz. A z resztą, skoro nie chcesz mieć samiczki to nie dokładaj jej i tyle. Bojowniki są z natury samotnikami i brak drugiej połówki nie odbije się na nim negatywnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aga009 Posted November 2, 2014 Author Share Posted November 2, 2014 Oddam gdzie ? Do kuli ? A może jeszcze lepiej - do kubka -.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapet Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 Kończę tę dalszą bezsensowną dyskusję. Nie masz warunków, nie masz gdzie oddać nie dokupuj samiczki, niech się stroszy, a tym na pewno nie woła Cię do tarła (Baśka mi się przypomniała lol). Temat zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts