Klopsikowaty Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Mam problem mianowicie 10 min temu zauważyłem małe czerwone stworzonka (około 3, 4 mm). Co to może być i jak to tępić? Akwarium świeżo po restarcie ( jakieś 2 miesiące ), było zmieniane podłoże na pozyskane z potoku (sąd, że że stamtąd to mam). Załączam zdjęcie słabej jakości. (zdjęcie pochodzi z akwarium w którym rozmnażam ryby. Obecnie znajduje się tam 20 zbrojników niebieskich około 2,5 tygodniowych, ale w dużym akwa mam to samo, tylko więcej. Woda w tym akwarium pochodzi z dużego akwa ) Dbaj o pisownię. /andy102/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy102 Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Na fotce widzę ślimaka zatoczka, jeśli to o niego chodzi... Jeśli tak, zajrzyj http://forum.superakwarium.pl/topic/9235-jak-pozby%C4%87-si%C4%99-plagi-zatoczk%C3%B3w-tu-si%C4%99-dowiesz/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts