Bulion Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Witam mam pewien problem posiadam na dnie akwarium czarny żwirek a na nim jak by ,, pajęczyne '' jest tego duzo co moze byc przeczyną ?? jak moge sie tego pozbyc raz na zawsze prosze o pomoc dzieki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapet Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Odpowiadam Ci na pytanie, biorąc pod uwagę dane, które podałeś nam o Swoim akwarium. Przyczyną może być to, że nie masz tam wody, zalej akwarium wodą, włącz filtr a pająk na dnie już nie będzie zakładał/budował pajęczyn, tak się tego pozbędziesz raz na zawsze. Jeżeli nie trafiłem z odpowiedzią (bo nie mam magicznej kuli), to najpierw wypełnij ten ten schemat: http://forum.superakwarium.pl/forum-30/announcement-3-jak-zadawa%C4%87-pytania-na-forum-superakwariumpl/ Wtedy możesz czekać na prawidłową odpowiedź w Swoim temacie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts