Bulion Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Witam nazywam sie Bartek pochodze z pomorza z miejscowosci Kwidzyn mam zapytanko posiadam przepiekna rybę pielegniczke ramireza która mnie smuci natomiast ma wyłupiaste oczy czego to moze być przyczyną jak to moge wyleczyć dzwoniłem do kolegi powiedział mi ze dostała robaków jak moge ja odrobaczyc jakim preparatem czy mi sie to opłaci prosze o jak najszybszą odpowiedz dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrokalo Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Jak w ogóle możesz zadać pytanie czy leczenie rybki ci się opłaci ? Jeśli masz takie podejście to odpowiem , NIE NIE OPŁACI SIĘ !!! preparaty będą droższe niż sama rybka , ale chyba nie o to chodzi w akwarystyce prawda ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek1702 Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 http://forum.superakwarium.pl/topic/1063-zanim-za%C5%82o%C5%BCysz-nowy-temat-przeczytaj/?do=findComment&comment=10459 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts