maarlena77 Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 (edited) Mój sum rekini mam jakieś dziwne plamy jakby go zjadało co to może być proszę o szybką pomoc! http://forum.superakwarium.pl/topic/8125-przeczytaj-zanim-za%C5%82o%C5%BCysz-nowy-temat/ Stłukła mi się kula i nie mogę wywróżyć. Bardziej kolorowo się nie dało? Krzysiek1702 Edited August 16, 2014 by Krzysiek1702 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splend Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 Może to być jakaś choroba grzybicza spowodowana np: przebywaniem ryby w nieodpowiednich warunkach. Spytam z ciekawości - masz akwarium około 15000 ( piętnaście tysięcy ) litrów, bo co najmniej takiej wielkości akwarium potrzebują te ryby. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick1234 Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 A co to za zielona woda? W tym akwarium nie ma podłoża? Opisz akwa według linku, który podał Ci Krzysiek ale kiepsko wróżę temu sumikowi, szkoda ryby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts