budzik122 Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 Witam posiadam akwa 120x40x50. Posiadam w nim 1+2mieczyki, 4 kiryski przyujściowe. Dziś dokupiłem jeszcze trzy kiryski przyujściowe ale po wpuszczeniu ryb do akwa zastanawiam się czy to na pewno ten gatunek, te trzy są srebrne a moje są brązowe. Te srebrne chyba sa starsze i moze dlatego sie różnią Pozdrawiam i proszę o pomoc Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aisulim Posted August 13, 2014 Share Posted August 13, 2014 kiryski przyujściowe. Nie ma takiej rybki kolego . Jest otosek przyujściowy. A na zdjęcia wydaje mi się, że to kirys spiżowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
budzik122 Posted August 13, 2014 Author Share Posted August 13, 2014 Ale gapa:D To kirys spizowy, brakuje mi jeszcze otoskow w akwa i dlatego o nich mysle. A wiec te srebrne to tez spizowe Dzoeki za ppmoc kplego Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts