ania123zyntek185 Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQWRtFFZ5jS6b3XSUr9JGU-xBpjnHPx6V6FyLgumjuHsRNQc3xn W piątek jadę kupić ten filtr jest używany Ma ktoś taki filtr? Moje akwa 250l. A i mam pytanie bo parę miesięcy temu kupowałam w zoologu grzałke z termostatem do starego akwarium 200W jest dobra mam z niej opakowanie i paragon i czy jest jeszcze opcja taka, wymiany grzałki w tym samym sklepie z tej samej marki co kupowałam bo wszystkie były w jednej cenie? I czy 300w starczy do 250 l akwarium czy 200 może być? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 (edited) Odpuść sobie ten filtr. Nie neguję chińczyków,ale ten konkretny model to straszny niewypał. Edited August 12, 2014 by Sławek121 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateuszurad Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 Niektórzy zachwalają ten filtr, sam się przez to na niego skusiłem ale po nie całym miesiącu użytkowania wolałem zainwestować w części do starego filtra niż używać HW 302. Tak więc jeszcze się zastanów nad swoim wyborem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ania123zyntek185 Posted August 12, 2014 Author Share Posted August 12, 2014 A ile kosztują te wszystkie wężyki i zawory do filtrów zewnętrznych jeśli kupię używany ale nie będzie do niego tych części? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 A ile kosztują te wszystkie wężyki i zawory do filtrów zewnętrznych jeśli kupię używany ale nie będzie do niego tych części?Wszystko zależy od modelu i marki filtra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darekbart Posted August 12, 2014 Share Posted August 12, 2014 (edited) czy 200 może być? Wystarczy, ale 300w jest bardziej wydajna i zimą nie będziesz miała problemu ze skokami temperatury,nie licząc dnia kiedy świetlówki tez trochę nabijają. EDIT// : Sławek121 jak to pisałeś poprawiłem Edited August 12, 2014 by darekbart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts