adrian033 Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Witam wszystkich wczoraj kupiłem parę wyrośniętych ryb niestety samiec pływa dziwnie tzn tylna płetwa tak jak by go ciągła w dół w sklepie jak się mu przyglądałem nie było tego widać co to może być? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aisulim Posted August 7, 2014 Share Posted August 7, 2014 Poprosimy o szczegóły. Najlepiej według wzoru (http://forum.superakwarium.pl/forum-30/announcement-3-jak-zadawać-pytania-na-forum-superakwariumpl/). Niestety nie mamy na etacie wróżbity Macieja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian033 Posted August 7, 2014 Author Share Posted August 7, 2014 (edited) Testów nie mam bo mi się skończyły, czekam na dostawę, może jutro mi dojdą. Litraż to 80l, temperatura 26 stopni, filtr multikani 800 z zeolitem i ceramiką, do tego gąbki i wata. Obsada to 10 rozbor, 4 kiryski spiżowe, 2 otoski (pozostałość) no i dwa moje nowe nabytki to para górami dwuplamych. Zwracaj uwagę na pisownię. /ahr/ Edited August 7, 2014 by ahr Pisownia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian033 Posted August 9, 2014 Author Share Posted August 9, 2014 Doszły testy a więc NO3-0, NO2-0, PH od 4,5- 9 wyszło 7 i PH od 6-8 wyszło jakieś 7,2 testy kropelkowe zooleka a więc czy w moim akwa się coś dzieje czy wszystko ok? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts