RYNKi Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Hej, nabyłem filtr zewnętrzny HW-302 wraz z tym media; węgiel aktywny, ceramika, zeolit w tym jeszcze są trzy gąbki - w jaki sposób ułożyć wklady i media? Akwarium malawi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregotsw Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Węgla tam nie wkładaj. Gąbki na dół, a wyżej ceramika i zeolit. Przydałaby się jeszcze jakaś gąbka jako prefiltr na wlocie, aby wyłapywał syf i nie trzeba było otwierać kubła zbyt często. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYNKi Posted August 1, 2014 Author Share Posted August 1, 2014 gąbke mogę zalatwić, mam w piwnicy coś z JBL, ma jakieś 1cm grubości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregotsw Posted August 1, 2014 Share Posted August 1, 2014 Bardziej chodzi o coś co pasowałoby na rurę wlotową... coś jak to: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts