Naho Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Witam! Dzisiaj kupiłam molinezję samiczkę. Czy ona jest ciężarna? W sklepie była z samcami w akwarium. I mniej więcej kiedy urodzi? 4 sierpnia wyjeżdżam, a chciałabym przełożyć ją do innego akwarium (wcześniej przygotować parametry, dlatego pytam czy jest w ciąży). Tak więc jak wyjadę, a ona urodzi to małe zostaną zjedzone. Poza tym chcę mieć kontrolę nad młodymi i potem je oddać (prawdopodobnie komuś kto ma akwarium). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naho Posted July 25, 2014 Author Share Posted July 25, 2014 Proszę o odpowiedź, bo nie wiem czy organizować drugie akwarium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fubu Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Raczej nie, ale nie jestem pewien bo jakość zdjęć troszkę słaba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naho Posted July 25, 2014 Author Share Posted July 25, 2014 Niestety nie udało się zrobić lepszych Rybka była w Zoologu z samcami w akwarium. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrokalo Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Ja myślę że jest . Co do molinezji to one chyba cały czas są w ciąży , przynajmniej moje , ja nie odławiam , najsilniejsze osobniki przetrwają w ogólnym , u mnie było już kilka miotów i pływa kilkanaście młodych , te z pierwszego są już duże i do oddania . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nieznajoma Posted July 28, 2014 Share Posted July 28, 2014 (edited) Według mnie ona jest w ciąży A według mnie wiele Twoich postów niebezpiecznie ociera się o spam. /ahr/ Edited July 28, 2014 by ahr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts