rafzas Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 (edited) Witam mam pytanie. Kilka dni temu kupilem 3 nowe samice gupika i wczoraj zauwazylem ze jedna zrobila sie biala w miejscu gdzie laczy sie jej pletwa ogonowa z cialem bylo to do okola jej ciala... dzis rano to juz sie powiekszylo dwukrotnie i niemal siega do polowy jej ciala,dodam tylko ze pletwa ogonowa i reszta ma swoje kolory. co to ja atakuje czy ktos moze ma pomysl? Edited July 20, 2014 by rafzas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coldold Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Witam mam pytanie. Kilka dni temu kupilem 3 nowe samice gupika i wczoraj zauwazylem ze jedna zrobila sie biala w miejscu gdzie laczy sie jej pletwa ogonowa z cialem bylo to do okola jej ciala... dzis rano to juz sie powiekszylo dwukrotnie i niemal siega do polowy jej ciala,dodam tylko ze pletwa ogonowa i reszta ma swoje kolory. co to ja atakuje czy ktos moze ma pomysl? Prosimy o litraż, obsadę, reślinność i parametry wody. No i zdjęcie chorej samicy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts