RYNKi Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Hej. Sporo sam myślałem i nic nie wymyśliłem, mam pokrywę ogólnie całe akwarium 126l i ta pokrywa nie miała świetlówek od początku tylko przerobione światło na światło LED, taki pasek - chciałbym znowu zrobić na świetlówkę albo kupić całą pokrywę ale nie mogę nigdzie znaleźć. Wszystko zostało podłączone do zwykłego adaptera, jakiejś ładowarki. Macie pomysł jakby to odwrócić, albo przerobić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayan88 Posted July 19, 2014 Share Posted July 19, 2014 Hej, na Twoim miejscu zrobiłbym świetną pokrywę ze spienionego pcv i światło możesz dać jakie się tylko Tobie podoba. Ja właśnie skończyłem i dałem naświetlacze LED są oszczędniejsze niż świetlówki i dają lepszy efekty wg mnie ale to zależy jakie chcesz ryby i czy rośliny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RYNKi Posted July 19, 2014 Author Share Posted July 19, 2014 Akwarium malawii, same pyszczaki. Możesz dać zdjęcie tej pokrywy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayan88 Posted July 20, 2014 Share Posted July 20, 2014 Akwarium malawii, same pyszczaki. Możesz dać zdjęcie tej pokrywy? No ja też mam to w malawi zdjęć nie robiłem ale kolega Gruban ma a ja robiłem według jego projektu! http://forum.superakwarium.pl/topic/42238-pokrywa-do-akwarium-300l/ Zobacz i zdecyduj z oświetleniem masz nieskończenie wiele możliwości bo nic nie stoi na przeszkodzie robisz sam od początku do końca. On też ma malawi i ja też, ja dałem 2 naświetlacze po 10W i mam super efekty zaciemnienia po bokach o co mi chodziło. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts