Jump to content

Zdjęcia w archiwalnych tematach

maziama
 Share

Recommended Posts

Może się mylę, ale czy jest tak, że tematy napisane przed zmianą forum i umieszczone w archiwum automatycznie umieszczane tam są bez zdjęć?

Nie przejrzałam wszystkich tematów ;) ale z 10 co najmniej i nie widać w nich zdjęć.

Z kolei temat (sprawdziłam na razie jeden) napisany już w czerwcu ubiegłego roku (i umieszczony w archiwum), czyli po zmianie forum, zdjęcia ma normalnie.

To jakiś błąd, czy tak ma to być docelowo...?

Też tak myślałam, ale przykładowo w tematach które ja napisałam też nie ma zdjęć, chociaż mam je w załącznikach naszego forum z informacją w którym temacie zostały użyte. A zdjęć w temacie nie widać. No chyba, że tylko ja ich nie widzę :P

Tematy napisane przed zmianą forum:

Pierwszy temat o razborach - nie widzę żadnych zdjęć:

http://forum.superakwarium.pl/topic/4685-razbora-klinowa/?hl=razbor

Drugi temat o bojownikach - widzę tylko kilka zdjęć, od użytkownika jucha jedno, dwa od kiziel i jedno od embarrassed:

Moje powinny być na str.8

Trzeci temat, napisany po zmianie forum - wszystkie zdjęcia są:

Zdjęcia z tych trzech tematów mam w załącznikach forum,

Mogę porównać tylko swoje tematy, bo wiem jakie mam załączniki.
U innych nie wiem dlaczego nie widać, może rzeczywiście serwer-host jest winny.
Losowo sprawdzone tematy z 2009 roku - widać zdjęcia w tematach.
Nie rozumiem o co chodzi ;)
Edited by maziama

Czasami wystarczy, że jakiś mod zedytuje temat i zdjęcia które były wklejane jako załączniki na forum, to się pokazują spowrotem, ale już te wklejone np z fotosika, które znikneły im z serweru już nie zobaczymy.

Zmiana "systemu" zrobiła takiego psikusa...

Jak byś się na jakiś podobny natknęła wrzuć link, w miarę możliwości będzie się to się poprawiać. :)

Dzięki Mapet :D 

Jest trochę tych tematów w których zniknęły zdjęcia. Wyraźnie to widać np. w archiwum działu identyfikacji ryb i roślin.

Ale to już każdy autor danego tematu musi wiedzieć, czy zdjęcia są nie widoczne, bo już ich nie ma np. na Fotosiku, czy jest po prostu ten sam problem co u mnie.

Chyba dobrze by było, żeby każdy, kto zauważy brak zdjęć w swoich tematach, pomimo, że ma je w załącznikach forum, wkleił tutaj link do tematu i wtedy moderatorzy mogą działać.