Issabell Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 Pisałam w innym dziale, że danio regularnie wpływają mi do filtra wewnętrznego... Dziś jedną z tych rybek wyciągnęłam w dosyć kiepskiej kondycji... Rybka porusza się co prawda w środkowej partii akwarium, ale w zasadzie nie przemieszcza się, bo chyba nie umie... Przyuważyłam, że nie porusza tylną płetwą, jak robią to pozostałe danio. Tylna płetwa znajduje się tak jakby nieco niżej niż u innych rybek i jest nieruchoma mniej więcej od połowy tułowia... Przypuszczam, że rybka musiała się w tym filtrze uszkodzić, czy jest szansa, by ją uratować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian Anioł Posted July 10, 2014 Share Posted July 10, 2014 (edited) Jest szansa. Odłów ją do kotnika lub pustego akwa niec się spokojnie regeneruje. 100% nie daję. Ale nie wysyłamy rybek od razu do wc. Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 Edited July 10, 2014 by Adrian Anioł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts