Tan-Mal 0 Posted June 30, 2014 Witam,dla Forumowiczów mamy przygotowane próbki ( absolutnie gratis ) różnych pokarmów O.S.I. . O.S.I. Spirulina płatki = legendarna Spirulina O.S.I. O.S.I. Spirulina Wafers = legendarna Spirulina O.S.I. O.S.I. Freshwater płatki = podstawowy pokarm dla wszystkich ryb akwariowych O.S.I. Marine płatki = dedykowany rybom morskim O.S.I. Goldfish płatki = dedykowany złotym rybkom O.S.I. Cichlid płatki = dedykowany pielęgnicom O.S.I. to legendarny pokarm made in USA , absolutnie najwyższa półka światowa. Jedyny pokarm z dodatkiem enzymów trawiennych, co ma kapitalne znaczenie w procesie trawienia i przyswajania pokarmu przez ryby. W składzie witaminy oraz czosnek. Chcesz spróbować napisz na tan-mal@tan-mal.pl. Wysyłamy absolutnie gratis ! Nie wysyłamy siecią trzeba podać adres pocztowy. Pozdrawiam Moanika Wisz www.tan-mal.pl Share this post Link to post Share on other sites
Krzysiek1702 244 Posted July 7, 2014 Dziękuję, próbki dotarły Polecam Share this post Link to post Share on other sites
Adrian Anioł 5 Posted July 8, 2014 Dzięki wielkie. Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
Gloster 5 Posted July 8, 2014 Wszyscy dostali to samo. Dziękuję. Share this post Link to post Share on other sites
Deadmau5 48 Posted July 8, 2014 Ja również dostałem,dzięki Share this post Link to post Share on other sites
Aisulim 96 Posted July 9, 2014 Dziekuję serdecznie i ja Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
karolcia10024 0 Posted July 9, 2014 Ja też serdecznie dziękuje Wszyscy dostali to samo. Ja wybrałam wersję dla krewetek- szczególnie mogę polecić drobną wersję Share this post Link to post Share on other sites
koziello 8 Posted July 11, 2014 Do mnie również dotarły w tym tyg dzięki ! Share this post Link to post Share on other sites
Madk 8 Posted July 11, 2014 nwm jak u was ale u mnie ryby nie chca tykać tego osi Share this post Link to post Share on other sites
Deadmau5 48 Posted July 11, 2014 nwm jak u was ale u mnie ryby nie chca tykać tego osi U mnie jedzą wszystkie prócz kakadu F1,zresztą one nie tykają żadnego suchego pokarmu tylko mrożonki i żywy:) Ale ogólnie jestem zadowolony zapas pokarmu się przyda Share this post Link to post Share on other sites
Mapet 404 Posted July 11, 2014 Każda ryba musi się przyzwyczaić do nowego pokarmu, dopóki nie posmakują nie będzie żadna jadła, jak jedna spróbuje reszta pójdzie za nią. Zrób im Madk 2 dni głodówki. O.S.I. produkuje dobre pokarmy. Share this post Link to post Share on other sites
dudekd55 0 Posted July 14, 2014 I do mnie dzisiaj dotarły. Dziękuję bardzo Share this post Link to post Share on other sites
jongover 5 Posted July 15, 2014 Ja również dostałem dzisiaj pokarmy. Dziękuje bardzo. Share this post Link to post Share on other sites
andy102 130 Posted July 15, 2014 Dzięki, próbki dotarły , smakują rybom, kreweciom i ślimakom. Share this post Link to post Share on other sites
DawW 59 Posted July 15, 2014 Również dzisiaj dotarły :-D dziękuję Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Share this post Link to post Share on other sites
king1000 0 Posted July 16, 2014 Bardzo dziękuję, pokarmy dotarły. Od jutra testuje, bo dziś już rybcie jadły. Share this post Link to post Share on other sites
gracjanna 48 Posted July 17, 2014 Wszyscy dostali to samo. Nie wszyscy Ja dostałam: Sinking Shrimp Pellets i O.S.I. Freshwater płatki. Dzisiaj dotarły. Dziękuje Share this post Link to post Share on other sites
nick1234 118 Posted July 22, 2014 Ja również dostałam-dziękuję Moim rybciom smakuje, szczególnie kiryski upodobały sobie te pałeczki Share this post Link to post Share on other sites