Kacper32 Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Witam, jak podawać mrożony pokarm ? Trzeba go rozmrażać ? Ostatnio wrzuciłem zamrożony w kostce, ryby normalnie skubały, ale na internecie ostatnio natrafiłem że pokarm mrożony przed podaniem się rozmnaża ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaweł Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Ja zanim podam mrożony pokarm wrzucam kostkę np. do kieliszka z wodą i czekam aż się rozmrozi. Gdzieś czytałem że nie powinno się dawać zamrożonego. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirysek Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Pokarm jest zamrożony aby zachował świeżość. Przed podaniem należy go rozmrażać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper32 Posted May 1, 2014 Author Share Posted May 1, 2014 Po rozmrozeniu podawac cala ilosc kostki ? Czy jak ? Rozmrozonego pokarmu chyba sie nie zamraza juz drugi raz Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesiu681 Posted May 1, 2014 Share Posted May 1, 2014 Po rozmrozeniu podawac cala ilosc kostki ? Czy jak ? Rozmrozonego pokarmu chyba sie nie zamraza juz drugi raz Dokładnie tak jak mówisz, nie wolno zamrażać drugi raz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacper32 Posted May 1, 2014 Author Share Posted May 1, 2014 (edited) ok dzieki za pomoc Regulamin 6.1. Akceptowałeś to przestrzegaj! Mapet Edited May 1, 2014 by Mapet Pisownia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaweł Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Po rozmrozeniu podawac cala ilosc kostki ? Czy jak ? Rozmrozonego pokarmu chyba sie nie zamraza juz drugi raz To już musisz wiedzieć ile twoje ryby zjedzą, możesz przecież przeciąć kostkę na pół. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gagatek Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Temat został wyczerpany/ problem rozwiązany. Zamykam - jeśli chcesz temat kontynuować, coś dodać, nie zgadzasz sie z zamknięciem, proszę o kontakt z moderatorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts