Nikodem Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Witam, sprzedaję akwarium ze względu na warunki mieszkalne. Gdyż dopiero na zimę będę mógł coś postawić. A chciałbym coś postawić większego, więc te sprzedaję. Ale chyba cena zbyt dobrze przesadzona co? Jak tak to na ile wziąść? http://olx.pl/oferta/mega-zestaw-akwarystyczny-72l-CID103-ID5H2f9.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian Anioł Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 (edited) 200-280zł.Drożej raczej nie. Edited April 27, 2014 by Adrian Anioł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik99 Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Daj zdjęcie jak akwa było zalane, to przyciągnie więcej osób, wiem bo niedawno sam szukałem i pierwsze właśnie takie ogłoszenia otwierałem Cena ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReevengeR Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 podłącze się pod pytanie , myslicię że 250zł to dużo jak na akwa 112l , szafka filtre aquael turbo x2 1000l/h , oswietlenie 3x18w ? do tego rybki 2x pielęgnica eliota parka zbrojników oraz 6kirysków i roślinki anubias , żabienice i nurzaniec ? Na forum wymagana jest poprawna pisownia. / Luna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lesiu681 Posted April 26, 2014 Share Posted April 26, 2014 Nikodem szczerze Ci powiem, że za tą cenę w życiu bym tego nie kupił. Tak na serio dałbym co najwyżej za używany zestaw 200-250 zł. Osobiście kupiłem zestaw nie dawno: akwarium 200L+szafka+pokrywa z oświetleniem+filtr zewnętrzny Fluval 305+grzałka 200W Tetra+napowietrzacz Tetra+termometr+rośliny+ryby+żwirek za 600 zł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikodem Posted April 27, 2014 Author Share Posted April 27, 2014 Daj zdjęcie jak akwa było zalane, to przyciągnie więcej osób, wiem bo niedawno sam szukałem i pierwsze właśnie takie ogłoszenia otwierałem Cena ok Dzięki za podpowiedź A co do ceny to była 420 i było może 5 wyświetleń. Wczoraj na wieczór zmieniłem na 400 zł i jest już prawie 50. Więc jak nie będzie nikogo do kupna to będę zjeżdżał po woli z ceny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 400zł za taki zestaw? No sorry, ale nowy udałoby mi się skompletować w podobnej cenie lub może taniej.Sprzedałem już dziesiątki baniaków, samych, z pokrywami, komplety (akwa+ szafka+ pokrywa + (czasem) filtr) i tak może mniej więcej zoobrazuje.Akwarium 60cm z pokrywą ABS bez dodatkowych świetlówek używane jest warte max 100-120zł. W cenie do 150-160zł można kupić zestaw już z dobrym filtrem wewnętrznym i rzecz jasna z podłożem. Wszelakich gratisów w formie paru roślinek, czy małego, prostego korzenia się nie dolicza do ceny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikodem Posted April 27, 2014 Author Share Posted April 27, 2014 Jeden z forum mi taką cenę doradził: http://forum.superakwarium.pl/topic/43485-za-ile-p%C3%B3jdzie/ A co do nowego zestawu nie licząc testów bo to taki jakby gratis bo już ich mało jest. To taki nowy zestaw kosztuje 450zł. Więc spróbuję za 300 sprzedać jak nie to będę jeszcze schodził z ceny. Bo nie zależy mi na czasie tylko na $. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReevengeR Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 a jak myślicie co do mojej ceny ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikodem Posted April 27, 2014 Author Share Posted April 27, 2014 a jak myślicie co do mojej ceny ? Cena ok. Pewnie szybko sprzedasz. Ale pisz następnym razem z wielkiej litery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts