ArcySko Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 (edited) Witam. Mam pytanie a mianowicie jakie ryby którym pielęgnice niebieskołuskie nie zrobią krzywdy mogę dodać do obsady. Z ryb strefy środkowej i przypowierzchniowej mam tylko parę pielęgnic niebieskołuskich . Wymiary akwa to 150x60x35. Najbardziej zależało by mi na jakiejś ławicy (o ile to możliwe). Niech to będzie coś nie w szamie mi roślin Edited April 23, 2014 by ArcySko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Dodaj do nich np parkę jakichś Cryptoheros + Thorichthys."Stadko"- grupa Molinezji lub szukaj Astyanaxów, ale te drugie to obecnie rzadkość. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArcySko Posted April 23, 2014 Author Share Posted April 23, 2014 A co powiecie o żałobniczkach ? Są większe od neonów czy też bystrzyków axelroda a w stadzie fajnie wyglądają. Pley'u szukam przedewszystkim stada/ławicy bo to mi się podoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts