BARTEKII Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Witam, jakie mam kupić testy do sprawdzenia parametrów wody ? Wiem , że dobre są kropelkowe / ile kosztują ? Z jakiej firmy kupić ? I na co są najważniejsze ? Jeszcze jedno pytanie> Czym różni się ph wody od twardosci ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rychu Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Tak trudno poszukać? Niedawno powstał poradnik Ahra, wypadałoby przeczytać tym bardziej że podklejony bodajże jest i szukać nie trzeba. Wysyłane z mojego ZTE-BLADE za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BARTEKII Posted April 21, 2014 Author Share Posted April 21, 2014 Dziekuje za wyczerpujaca i dajaca duzo informacji odpowiedz Ironia jest w tym wypadku bardzo nie na miejscu... ; ) Wspomniane kompendium jest podklejone i znajduje się na samej górze - w tym dziale. Proszę: http://forum.superakwarium.pl/topic/43601-testy-wody-wasze-do%C5%9Bwiadczenia-i-opinie/ Zamykam temat i życzę miłej lektury. / Luna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts