Jump to content

Samiczka Gupiczka Pawie Oczko

Camilla
 Share

Recommended Posts

Witam :) 

Otóż od 2 dni coś się dzieje z moją gupiczką . Ma brak apetytu , ukrywa się po kątach , oddycha przez otwarty pyszczek a wczoraj zauważyłam białą plamke na ogonku z tyłu . Próbowałam przypasować te objawy do jakiej kolwiek choroby ale za dużo informacji by dać kompletną diagnozę . Proszę o pomoc .

A my z kolei mamy zbyt mało informacji żeby wydać kompletną diagnozę... ;-) .

http://forum.superakwarium.pl/forum-30/announcement-3-jak-zadawa%C4%87-pytania-na-forum-superakwariumpl/

W akwarium posiadam prawidłową obsadę 3 samiczki i 2 samce , maluchy w kotniku i parkę platynek nic więcej oczywiście akwa 55 l . Jak pisałam wcześniej gupiczka nie chce jeść , oddycha przez otwarty pyszczek , ma nastroszone skrzela i tą białą plamke na czarnym ogonku . 

W akwarium posiadam prawidłową obsadę 3 samiczki i 2 samce , maluchy w kotniku i parkę platynek nic więcej oczywiście akwa 55 l . Jak pisałam wcześniej gupiczka nie chce jeść , oddycha przez otwarty pyszczek , ma nastroszone skrzela i tą białą plamke na czarnym ogonku . 

Czy to wystarczające informacje ?