xaxupi Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Witam, mam takie pytanie, jestem posiadaczem wyzej wymienionej grzalki od jakis 2 tyg, jednak od wczoraj nie pali sie w grzałce dioda sygnalizujaca prace, a grzałka gorąca, temp ustawiona 25 a temp w akwa 22.. Czy to moze oznaczac ze grzałka pada? lub jest na "zdechnieciu" ? Kupilem ja w "Majster" myslicie ze oddaliby kase za taka wade albo wymieniliby? Bo bardziej bylbym sklonny odebrac kasiore z powrotem i zakupic jakas renomowanej firmy.. Dzieki z gory za porady. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahr Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 A czy jak zwiększysz temperaturę na termostacie to się załącza (ewentualnie później wyłącza)? Reklamację zawsze możesz złożyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaxupi Posted April 14, 2014 Author Share Posted April 14, 2014 A czy jak zwiększysz temperaturę na termostacie to się załącza (ewentualnie później wyłącza)? Reklamację zawsze możesz złożyć. No wlasnie probowalem wczoraj wieczorem jak i dzis zwiekszyc temp na full tzn 32*C ale dalej dioda sie nie zapala, a grzalka caly czas grzeje.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
olyvka Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Reklamacje bez podania przyczyny, a raczej z przyczyn: TOWAR NIE SPEŁNIA WYMAGAŃ KONSUMENTA możesz złożyć do 2 tygodni od dnia zakupu.. Później pozostaje Ci albo liczyć na wyrozumiałość i polubowne załatwienie sprawy albo reklamacja gwarancyjna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaxupi Posted April 15, 2014 Author Share Posted April 15, 2014 Dziekuje wszystkim za porady, grzalke oddalem na gwarancje musze czekac 2 tyg na decyzje.. zeby rybki nie zdechly zakupilem Tetre 300W za 60zl bo byla promocja w zoologiku. Temat mozna zamknac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts