caliber Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 (edited) witam posiadam takie szkło , będzie otwarte z oświetleniem hqi . Moim upodobaniem sam różnorakie krewetki małe duże i slimaki ampluria nie wiem jakie duże ryby dobrac by maluchy przetrwały ? Czy pozostają tylko małe rybki ? Pisownia! Edited April 14, 2014 by nemo130 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p.Agassiza Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Podaj co Ci się podoba i jakie warunki możesz im spełnić.Jaki typ akwarium? Roślinne? Ozdobne? Wodę bedziesz brał prosto z kranu,czy mieszał np. z wodą RO? Jakie parametry w kranie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caliber Posted October 18, 2014 Author Share Posted October 18, 2014 (edited) Podaj co Ci się podoba i jakie warunki możesz im spełnić.Jaki typ akwarium? Roślinne? Ozdobne? Wodę bedziesz brał prosto z kranu,czy mieszał np. z wodą RO? Jakie parametry w kranie? woda z kranu mam ph 6,7 resztę mogę podać ale jest bardzo ok myślałem nad tenczankami akwarium roślinne na tą chwile dziś odpalone , ale już pierwsza awaria jest tetra ex1200 cieknie wszystkie uszczelki przesmarowałem wazelina techniczna i dalej cieknie ...... ostatni raz ja kupiłem ma już z rok ;/ światło 2x 70 hqi plus 2 x tb 150 cm arkadia i silviania chyba żarniki silvani grzałka eihaim 300 wat pokrywa wisząca więc akwarium otwarte //Wcześniejsze upomnienia i poprawianie błędów nie pomogły. Regulamin 6.1; +1 Pisownia./darekbart Edited October 19, 2014 by darekbart Pisownia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts