włóczykij Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 Cześć, Ostatnio zauważyłem na jednej z moich neonek dziwną kulkę, zgrubienie. Wygląda to jak taki mały pryszcz z białym środkiem, zlokalizowana jest nad prawy okiem. Rybka zachowuje się normalnie, ma apetyt i nie widać innych dziwnych zachowań. Reszta rybek wygląda dobrze więc puki co o epidemii nie ma mowy. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deadmau5 Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 (edited) Nie wiem co to jest ale mój bystrzyk miał właśnie takie coś w okolicy oka i już myślałem że po nim ale z czasem zeszło i do dziś pływa z całą ekipą Edited April 10, 2014 by Deadmau5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kirysek Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 Mój neonek miał to samo i żył jeszcze 2 lata. Nie wiem czy to choroba. Ja bym się tym nie przejmował u mnie nic się nie działo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limak86 Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 Dobrze jak byś zapodał zdjęcie, będzie pewność co to jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts