Jump to content

jak ulepszyć wode

adam222
 Share

Recommended Posts

Dokładnie wywal sztuczne , kup prawdziwe mało wymagające takie jak anubiasy, kryptokoryny, rogatka, moczarkę, nurzańca ,mchy itp.Do tego kulki g-t w podłoże i będzie git:) Nie ma co się bać prawdziwych roślin , spróbuj a zobaczysz że będziesz sięgał po caoraz bardziej wymagające:)

Jakie masz podłoże? A swoją drogą piszesz że akwarium ma 2 tyg więc nasuwa się pytanie czy cykl azotowy się zamknął i akwarium dojrzało? Robiłeś testy?

Dokładnie wywal sztuczne , kup prawdziwe mało wymagające takie jak anubiasy, kryptokoryny, rogatka, moczarkę, nurzańca ,mchy itp.Do tego kulki g-t w podłoże i będzie git:) Nie ma co się bać prawdziwych roślin , spróbuj a zobaczysz że będziesz sięgał po caoraz bardziej wymagające:)

Jakie masz podłoże? A swoją drogą piszesz że akwarium ma 2 tyg więc nasuwa się pytanie czy cykl azotowy się zamknął i akwarium dojrzało? Robiłeś testy?

tak robiłem testy jest oki a jako podłoże mam piasek kwarcowy

Wywal plastikowy szajs i daj prawdziwe, żywe rośliny....

Kirysy za duże na to akwarium i wymagają piachu na dnie.

tak mam piasek kwarcowy na dnie to wywalę te plastikowe rośliny dzieki

Regulamin 6.1. Zdania zaczynamy z wielkich literi kończymy kropką i używamy polskich liter. Mapet

Edited by Mapet
Pisownia