Arhkoe Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 Razbora Klinowa x4 Brzanka Pięciopręga x3 Glonojad zbrojnikowaty x1 Kirysek Albinos x2 Kirysek Spiżowy x1 Neonki Innes x4 Tęczanka Czerwona (tylko z mniejszym jak ja to mówie "garbem" podobna do Fantoma Czerwonego, tylko ta rybka jest żółta) x2 Kardynałek Chiński x2 Rośliny: sztuczne Filtr: Aquael 260l/h Światło: żarówka energooszczędna 11W 2700K (od 7:17 do 20:30) Podłoże: żwir biały Ozdoby: skała Parametry: Nieznane Temperatura 26 stopni, bez grzałki (w poniedziałek zostanie zakupiona) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splend Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 Jeszcze można by tam wsadzić z dwie brzanki rekinie - z ukosa powinny się zmieścić. A tak poważnie to żadne z tych ryb nie powinny się znaleźc w akwarium 25 l. Tak naprawdę akwarium 25 l jest akwarium bardzo małym. Owszem można znaleźć ryby do takiego akwarium, ale na pewno nie te które Ty masz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arhkoe Posted March 30, 2014 Author Share Posted March 30, 2014 Jaka wielkość akawarium jest optymalna ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzysiek1702 Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 Dla w/w? Żadna nie jest optymalna. Nawet xxxx litrów. Nie da się zgodzić wymagać. Poczytaj najpierw bo nie masz nawet podstawowej wiedzy jeśli dajesz to plastikowe gów*o do akwarium. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
splend Posted March 30, 2014 Share Posted March 30, 2014 (edited) Co do optymalnej wielkości akwarium odpowiedziałem Ci na PW. I dodam do tego jeszcze że powinieneś jak najszybciej zrobić porządek w swoim akwarium. A to że ktoś ma małe akwarium wcale nie oznacza że nie może je fajnie urządzić. Popatrz tu na forum jak ludzie mają zrobione z podobnych zbiorników krewetkaria. Wiele z nich wygląda naprawde rewelacyjnie. A jak chcesz również ryby to możesz wpuścić tam np: te które podałem Ci na PW ( Drobnotkę nadobną, albo Drobniczkę jednodniówkę ) Edited March 30, 2014 by splend Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts