Nemo7 Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Od trzech dni dwa moje Otoski coraz bardziej puchną, a dziś zauważyłem również między płetwami pojawił się jakieś dzyndzelki. Na pierwszym zdjęciu od lewej widać go między płetwami brzusznymi. Jest szansa na młode czy raczej coś im dolega ? Lewe zdjęcie z dziś, prawe z wczoraj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba1997 Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 (edited) Na moje to posocznica.Po pierwsze to,że ten brzuch jest taki gruby a po drugie to zobacz na te oczy :/ PS:Przenieś go do osobnego zbiornika i obserwuj. Edited March 27, 2014 by Kuba1997 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemo7 Posted April 5, 2014 Author Share Posted April 5, 2014 (edited) Otosek jest dalej taki sam z tym że zauważyłem pod brzuszkiem żółtą prawdopodobnie ikrę gdy go podświetlę latarką. Raczej jej nie złożą bo mam za twardą wodę, ale na dniach będzie RO więc w niedługim czasie może się sprawa wyjaśni. Edited April 5, 2014 by Nemo7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemo7 Posted April 6, 2014 Author Share Posted April 6, 2014 Udało mi się zrobić dwa nieco lepsze zdjęcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts