dolcevita Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Przedstawiam Wam moje akwarium. Założone zostało ok 4 lata temu, ale pół roku przeszło małą metamorfozę. Ale korzeń, kamienie i reszta sprzętów są od początku. Napowietrzanie - ruch taflą wody Oświetlenie - 15W, oceanic light Filtracja - Aquael FAN 1 plus Technika CO - - Gatunki i ilość ryb - 6 zmienniaków, glonojad, ślimaki helenki Rośliny - mech, anubias, Microsorium pteropus, Bacopa caroliniana Inne sprzęty - grzałka Nawozy, pokarmy - supervit z tropicala, nawóż Classic Aqua art Parametry wody - - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolcevita Posted March 28, 2014 Author Share Posted March 28, 2014 Chciałabym dodać jakieś ryby ale nie wiem kompletnie co. Proszę o podpowiedzi i rady dotyczące akwarium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aisulim Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Wydaje mi się, że filterek troche mały na ten litrarz. Jeśli wymieniłbyś podłoże na piasek to może jakieś przydenne rybki, kiryski czy coś? Dla parki ramirez też piasek wymagany także ten (chyba) bazalt na dnie trochę przeszkadza. A poza tym podaj parametry wody, wtedy będzie łatwiej coś dopasować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts