adrian033 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Chciałem się was zapytać o mojego lotosa (niby) czerwonego a czemu niby bo jest prawie zielony ledwo zaróżowiony bo inaczej tego nazwać nie moge , Dodam,że rośnie jak szalony co róż to nowe liście raz w tygodniu musze mu obcinać te naj bardziej wyrośnięte bo opanował by mi akwaroum ale martiwe się o jego kolor czemu on taki jest? nawoże carbo + kulki gliniane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapet Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Prawdopodobnie masz dla niego nieodpowiedniej barwy oświetlenia. Rośnie, ale wybarwić się nie może. Chyba, że to taka odmiana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian033 Posted March 9, 2014 Author Share Posted March 9, 2014 (edited) Jakie światło on potrzebujeWysłane z mojego INSIGNIA 5 przy użyciu Tapatalka //Pisownia. Ost. NantaiPisałem z telefonu bez polskiego słownika chyba widać za pomocą czego zostało to wysłane PRZY UŻYCIU TAPATALKA już nie róbcie z siebie takich doskonałych .Dziękuję . A co to oznacza Ost. bo nie czaje bazy Edited March 10, 2014 by adrian033 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Chciałem się was zapytać o mojego lotosa (niby) czerwonego a czemu niby bo jest prawie zielony ledwo zaróżowiony bo inaczej tego nazwać nie moge , Wstaw fotkę tego lotosa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian033 Posted March 9, 2014 Author Share Posted March 9, 2014 Ok jutro rano bo teraz jest za ciemno Wysłane z mojego INSIGNIA 5 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian033 Posted March 10, 2014 Author Share Posted March 10, 2014 (edited) Tak wygląda mój lotos.Wysłane z mojego INSIGNIA 5 przy użyciu Tapatalka SORRY ten post za pomocą tapatalka bez polskiego słownika Regulamin 6.1. Twój tapatalk również nie ma funkcji wielkich liter i kropek na końcu zdania? Regulamin to regulamin, akceptowałeś to przestrzegaj. Mapet Edited March 10, 2014 by Mapet Pisownia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Stawiam na to, że on już taki będzie-taka odmiana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts