mat332 Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 (edited) Witam, byłem dzisiaj nad rzeczką niedaleko mojej miejscowości. Nie dawno była ona czyszczona i leży przy brzegu korzeń jest to dzikiej śliwy. Czy nadaje się on do akwarium jak go spreparować? Nie miałem styczności z korzeniami i nie chce zepsuć akwarium. Edited February 20, 2014 by mat332 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASPAHARIAN Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 http://www.superakwarium.pl/poradnik-akwarystyczny/korzenie-do-akwarium-8211-preparowanie-id259.html Poza tym na forum jest pełno wiadomości na ten temat. Wystarczy poszukać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mat332 Posted February 20, 2014 Author Share Posted February 20, 2014 Ok ale czy te drzewo nadaje sie do akwarium? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuraosPL Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Po odpowiednim spreparowaniu i przygotowaniu każdy korzeń nadaje się do akwarium, lecz korzenie i kawałki drzew owocowych są dość ciężkie w przygotowaniu ich do stanu w kótrym można użyć ich do dekoracji zbiornika z żywymi mieszkańcami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemo130 Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Temat został wyczerpany/ problem rozwiązany. Zamykam - jeśli chcesz temat kontynuować, coś dodać, nie zgadzasz sie z zamknięciem, proszę o kontakt z moderatorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts