sp1k3 Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Hej : ) Chciałbym zapytać się, o waszą opinie obsady 54l z bojownikiem i dwiema ławicami: rasbora galaxy oraz klinowa. Polecono mi takie rozwiązanie, ze względu na to, że galaxy pływają na dole a klinowe zajmują wyższe partię akwa i nie wchodziły by sobie w drogę. Bojek miałby być wpuszczony na końcu, żeby nie był agresorem, i przystosował się do tego co ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymx007 Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Nawet i w 2 razy większym akwarium dwie ryby ławicowe to by było za dużo. Dla bojka lepsza razbora klinowa, ok 10-12 sztuk do takiego baniaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sp1k3 Posted February 16, 2014 Author Share Posted February 16, 2014 Ja osobiście, zamiast galaxy wpuścił bym piskorki Wysłane z mojego ST26i Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts