zegancio Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Proszę mi opisać jak przebiega rozmnażanie rotali i heńka gdyż posadziłem je zbyt żadko szczegolnie rotale i są prześwity a ona pnie się w górę jak szalona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 (edited) Pnie się jak szalona bo powinieneś ją przyciąć wtedy puści kilka nowych łodyg to też wtedy się zagęści.Z dużym heniem robisz to co z rotalą.Oczywiście ucinasz szczyty które możesz sobie do podłoża wsadzić. Edited January 23, 2014 by Erni-lee Link to comment Share on other sites More sharing options...
zegancio Posted January 23, 2014 Author Share Posted January 23, 2014 Pnie się jak szalona bo powinieneś ją przyciąć wtedy puści kilka nowych łodyg to też wtedy się zagęści.Z dużym heniem robisz to co z rotalą.Oczywiście ucinasz szczyty które możesz sobie do podłoża wsadzić.Rozumiem ze odciete końce rotali mogę wsadzić w podłoże i wypuszcza one korzenie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapet Posted January 23, 2014 Share Posted January 23, 2014 Tak. Temat zamykam, jak byś chciał coś dodać to daj znać, otworzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts