Ducha Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Chciała bym kupić karlika szponiastego ale czytalam ze nie mogą byc w zbiorniku razem z glonojadem poniewarz glonojad pomysli ze to kamien i bedzie chcial ja wyczyscic. Czy moge kupic zabke i ile powinnam miec ich minimalnie. Mam jeszcze 6 neon innesa 1 mieczyk 3 platki 3 male molinezje 2 rozbory klinowe 1 glonojad i 1 długonos ciernisty . Mam akwarium 45 litrów . A i czym je karmic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinakolada Posted January 13, 2014 Share Posted January 13, 2014 Obsada nie ciekawa i jest do zmiany. Większość ryb nie nadaje się na Twój litraż, potrzebują większego akwarium. Popraw swój post pod względem pisowni i ortografii (edytuj go i popraw). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducha Posted January 14, 2014 Author Share Posted January 14, 2014 (edited) Wiem mam w zamiarze kupi drugie akwarium wieksze. I przepraszam za błedy. Wolała bym żeby ktoś odpisał mi na pytanie niż zwracał uwage na moją ortografie (jestem dyslektykiem ). Edited January 14, 2014 by Ducha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahr Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 http://lmgtfy.com/?q=karlik+szponiasty+warunki+hodowli To że trzymasz ryby w nieodpowiednich warunkach, w za małym akwarium, łącząc gatunki o przeciwstawnych wymaganiach co do środowiska wodnego, również wytłumaczysz swoją "niepełnosprawnością"? Czy zwykłym lenistwem jednak? Nie chciało się poszukać informacji, poczytać o wymaganiach? Żyjemy w XXI wieku, dawno temu wynaleziono przeglądarki internetowe z modułami sprawdzania pisowni, podkreślające błędy. Ale po co z tego korzystać, łatwiej okazać ludziom brak szacunku i zmuszać ich do czytania takich koszmarków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducha Posted January 14, 2014 Author Share Posted January 14, 2014 (edited) czytalam juz ruzne opinie na internecie alechcialam poznac opinie specjalistow wale to Każde forum ma jakiś regulamin, nasze nie jest wyjątkiem. Rejestracja jest dobrowolna i wymaga od każdego akceptacji zbioru prostych zasad, które tu panują. Skoro to "walisz" to my tym bardziej. Ostrzeżenie. / Luna Edited January 14, 2014 by Luna Ostrzeżenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts