KILEROW2 Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Jakie są wasze opinie? Mam to gó..... od roku naszczęście za rok kończy się umowa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub33 Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Zdecydowanie nie polecam. Miałem kiedyś i byłem bardzo niezadowolony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 (edited) Właśnie korzystam i mam u nich neta z ruterem i powiem że jest ok.Lecz wszystko zależy od tego gdzie jest antena bazowa...Może się rozłączać i gubić zasięg.Zawsze można dokupić antenę zewnętrzną koszt 49 zł. Gdy ma się u nich tv. również dodają GB. Edited January 20, 2014 by Erni-lee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunay Posted January 20, 2014 Share Posted January 20, 2014 Limit danych według mnie dla dużej części ludzi jest w chwili obecnej czymś niewyobrażalnym. Ja nie wyobrażam sobie pracować na takim necie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erni-lee Posted January 21, 2014 Share Posted January 21, 2014 Wszystko zależy od tego do czego służy nam internet...Ja mam 15 GB.zużywam cały transfer a czasem nie do tego od 1 do 7 rano mam 50 GB.za free...Płacę 54,90.Pobieram czasem filmy i muzykę ale nie tak żeby non stop...Jak ktoś pobiera 15 filmów dziennie czy pobiera gry to rozumiem że ograniczenia są bez sensu ale jak ktoś używa neta głównie do komunikowania się z innymi i przeczytania informacji które akurat mnie ciekawią to Mi osobiście to wystarczy...Mam abonament telefoniczny 150 zł miesięcznie bez ograniczeń na neta,sms oraz rozmowy ale wszystko ma swoją cenę... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILEROW2 Posted January 22, 2014 Author Share Posted January 22, 2014 Jestem nastolatkiem i 12 gb mi nie starcza,a nie będę siedział od 1 do 7 w nocy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xenonex Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 KILEROW, mi ledwie starcza 20GB(gta: sa multiplayer) . Ale nie myśl że gram 24/dobę, wtedy musialbym z 60GB O.o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BestHanna2404 Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Jak się ma duży limit to ok, jak mały to sobie też nie wyobrażam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debrah96 Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Fakt, że limit jest, ale bardzo dobry internet do gier. Niski ping. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EWALDDEVIL81 Posted February 26, 2014 Share Posted February 26, 2014 Kiedy wziełam ten internet na przetestowanie wszystko było ok, a wraz z dniem zawarcia umowy zaczeło się sypać, zasięg był straszny i do tego jeszcze te limity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILEROW2 Posted February 27, 2014 Author Share Posted February 27, 2014 Też tak mam pierwszy miesiąc ok.A później co chwilę się rozłącza itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prokristin76 Posted February 28, 2014 Share Posted February 28, 2014 Ja tez nie polecam... kiedy dostałem go na próbę wszytko było jak trzeba niesamowita prędkość ale bajka się skończyła kiedy podpisana została umowa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Superjohnnie72 Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 To widzę że nie tylko ja mam taki problem i takie nie miłe doświadczenia z cyfrowym Polsatem, u mnie neiestey jest taka samo poczatkowo obiecywali mi złote góry a teraz nie moge nawet stron przeglądać tak zamula Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najger Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Ja mam go ponad rok przez rok bylo git ale teraz zaczelo sie wszystko sypać raz ten Internet jest raz nie ma. Co do limitu to nie mam z tym problemu Sent from my RM-846_eu_poland_365 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGay87 Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 (edited) Ja nie jestem zadowolony z internetu cyfrowy polsat, dosyć że są te bezsensowne limity, to jeszcze chodzi naprawdę kiepsko, ale kiedy dostałem do do przetestowania, to wszystko było ok, ale teraz się zmieniło. Edited March 17, 2014 by ahr Pisownia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titus2922 Posted March 21, 2014 Share Posted March 21, 2014 Ja z czystym sumieniem muszę wyrazić swoją niechęć do internetu w cyfrowym Polsacie, ale widzę że nie jestem jedyną osobą, internet przez kilka pierwszych tygodni działał bez zarzutu a teraz jest jakąś porażką Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juda88 Posted March 22, 2014 Share Posted March 22, 2014 Za żadne pieniądze, a nawet za darmo nie chciałabym mieć tego internetu po raz kolejny. Poza tym zobaczyłam te oferty od strony roboczej i byłam co najmniej zszokowana. I po tym wiem, że nigdy więcej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rosydevil96 Posted March 26, 2014 Share Posted March 26, 2014 Ja szczerze odradzam wszystkim moim znajomym. To był najgorszy zakup jaki dokonałem w moim życiu. Maks prędkości miałem 2mb/s. Były momenty że mi się strony nie chciały ładować. Nie mówiąc już o graniu w jakieś lepsze gry na internecie. Na szczęście tydzień temu się go pozbyłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hae88 Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 Modem dojechał, zainstalowałem, przetestowałem... 8/15 Mbit, pingi poniżej 30ms. Na razie połączenie trochę rwie, ale jak podciągnę antenę w lepsze miejsce (za okno ?) to się poprawi. Jak na 'pionierski' net to nie jest źle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaKenisha98 Posted April 10, 2014 Share Posted April 10, 2014 Ja strasznie cieszę się że lada dzień wygasa mi umowa z cyfrowym Polsatem, jest teraz na rynku tyle możliwości i znacznie lepszych ofert niż ich, a najbardziej denerwują mnie limity, swobodnie mogę korzystać z internetu dopiero po północy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucioxyz89 Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Jak możesz wybierz inna ofertę, cyfrowy polsat nie jest najlepszym dostarczycielem internetu w naszym kraju, maja wysokie ceny, niskie limity, zasięg trudno utrzymać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts