p.Agassiza Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 Witam Mam pytanko. Czy poniżej wymienione ryby można spotkać w wodach Rio Tapajos (crystal water): -p.Agassiza(wiem oglądałem filmiki ) -p.ramireza -skalar zwinnik blehera Które z nich tam bywają,że się tak wyrażę . Jak możecie to podpowiedzcie mi jakie gatunki roślin tam występują,takie akwarystyczne(dostępne w zoologach,mam dużo gatunków i nie wiem,które z tych terenów. Z góry dzięki(mam nadzieję,że Was w końcu nie zanudzę tymi moimi różnymi pytaniami,al dopiero zaczynam można powiedzieć). Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sverting Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 (edited) Blehery, agassizii (sa prawie wszędzie) , nie wiem czy skalary (chyba nie za bardzo). Ramirezki to zupełnie inna para kaloszy. Jakie zielsko.. cóż.. z grubsza.. eichornia na tafli, a żabienice na dnie... i to by było na tyle. Edited December 9, 2013 by Sverting Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts