BAss25 Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Witam. Od pewnego czasu moje dwie żałobniczki nabraly intensywnego prawie az czarnego, czerwonego koloru. Czy to oznacza gotowość do tarła, kiedy rybki wrócą do nprmalnych barw? Są strasznie aktywne i zaburzają spokój w moim zviorniku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 (edited) Hehehe, to nie żałobniczki tylko brzanki purpurowe-samce. Nic dziwnego, że zaburzają spokój, to stosunkowo agresywne ryby. Edited November 15, 2013 by Sławek121 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAss25 Posted November 15, 2013 Author Share Posted November 15, 2013 (edited) Co???? Ale one kiedyś takie nie były. Kupiłem je razem z żałobiczkami i one tylko te dwie zmieniły kolor. Kupłem też z nimi brzanki sumatrzańskie. W sumie są dość podobne i można się pomylić ehhh:( Nawet nie wiedziałem co mam w akwarium:( Edited November 15, 2013 by BAss25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 Pokaż fotę reszty żałobniczek, bo może to też nie żałobniczki Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAss25 Posted November 15, 2013 Author Share Posted November 15, 2013 Teraz zaczałem sie przyglądać i wszystko wskazuje na to że ja nie mam ani jednej żałobniczki tylko same brzanki sumatrzańskie:) Jutro pojde do goscia do tego sklepu i zapytam jak to możliwe:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted November 15, 2013 Share Posted November 15, 2013 No ja tu żałobniczek nie widzę Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAss25 Posted November 15, 2013 Author Share Posted November 15, 2013 W takim razie proszę administratora forum o zmianę tytułu wątku który założyłem;) Mój błąd sorry za zamieszanie i dzękuję za wyprowadzenie mnie z błędu. Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts