ryb2ka Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Witam. Przełowiłam wczoraj do kotnika z siatki bardzo grubą molinezję black molly. Rodziły mi się już molinezje żółte i były to żyworódki. Myślę, że i ta nią jest, ale na dnie kotnika pojawiło się coś jak by ikra. Niewiem czy to możliwe. Owe kamyczki porozrzucane są po całym dnie kotnika. Są białe i nieokreślonego kształtu, troche jak bardzo drobny żwirek. Co to może być i skąd się tam wzięło? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtass9 Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Możliwe ,że wyławiając ją zestresowałaś rybkę a młode nie były jeszcze dobrze rozwiniete i urodziła te kuleczki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ryb2ka Posted November 5, 2013 Author Share Posted November 5, 2013 To możliwe bo dzień wcześniej była kupiona. Dzięki za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunay Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 Temat został wyczerpany/ problem rozwiązany. Zamykam - jeśli chcesz temat kontynuować, coś dodać, nie zgadzasz sie z zamknięciem, proszę o kontakt z moderatorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts