crashq3tf Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Siemka mam kurtynę 45cm i jakiś napowietrzacz do 40l myślałem że będzie działać lecz jest za slaby do tej kurtyny napowietrzającej akwa mam 57l i jaki wybrać napowietrzacz do tej kurtyny ilo litrowy? żeby z calem kurtyny szły bąbelki . Z góry dziękuję i pozdrawiam . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Jak już musisz mieć kurtynę to polecam napowietrzacz HP 100 do tego akwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crashq3tf Posted November 4, 2013 Author Share Posted November 4, 2013 Jak już musisz mieć kurtynę to polecam napowietrzacz HP 100 do tego akwa. Sławek121 nie będzie za słaba nie lepiej kupić mocniejszej ? a do tego akwa 57l mam filtr JUNIOR 500 Aqua szut dobry ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Jak oczekujesz fali Dunaju z tej kurtyny to żaden napowietrzacz sobie nie poradzi , ale moim zdaniem HP100 będzie oki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crashq3tf Posted November 4, 2013 Author Share Posted November 4, 2013 Jak oczekujesz fali Dunaju z tej kurtyny to żaden napowietrzacz sobie nie poradzi , ale moim zdaniem HP100 będzie oki. Nie no chodzi tylko o to żeby na całej dlugości szły bąbelki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Jw, będzie oki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts