daniel_ziom Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Jak przepłukać piasek pod bieżącą wodą? Przecież woda go wypłucze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 jak przepłukać piasek pod bierzącą wodą ? przeciez woda go wypłucze Normalnie? Do miski i płucze się identycznie jak żwir. A to że wypłucze się najdrobniejsze ziarnka to tylko wyjdzie na dobre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel_ziom Posted February 25, 2011 Author Share Posted February 25, 2011 Ale kiedy chodzi mi o piasek taki drobny jak w piaskownicy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atreyu Posted February 25, 2011 Share Posted February 25, 2011 Mi też. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel_ziom Posted February 25, 2011 Author Share Posted February 25, 2011 To jak płuczesz? Bo ja zawsze płukałem żwir na sicie wodą z kranu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
feddy17 Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 to jak płuczesz, bo zawsze ja płukałem żwir na sicie wodą z kranu Ja kiedy płukam drobny piasek to nasypuje kilka garści na jakąś starą szmatke , zwijam ją , do środka wsadzam wąż ogrodowy i płukam bez strat piasku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts