ArMasteR Posted October 25, 2013 Share Posted October 25, 2013 Wymiary:38x28x20Oświetlenie:LED na gnieździe GU10Filtracja:Elite hush 10Ogrzewanie:brak Temperatura:ok.23stopnie Podłoże:piach Rośliny:Anubiasy, rogatek, w przyszłości ceratopteris na powierzchniObsada:1+2 Aphyosemion stratium.pH: ok 6,7 Akwarium powstało na dojrzałym dnie i dojrzałej wodzie coś koło tygodnia temu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 ArMasteR, opisz proszę jak najwięcej swoje oświetlenie LED na gwincie GU10 - interesuje mnie ilość lumenów, watów oraz temperatura barwowa. Liczba ledów również będzie przydatna .Akwarium jest bardzo ładne- z czasem dojdzie chyba torf na dno jak dobrze pamiętam .A proporczykowce- no w końcu coś nowego . Samiec piękny. Trzymam kciuki by samiczki okazały się prawdziwymi 100% A. striatum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArMasteR Posted October 26, 2013 Author Share Posted October 26, 2013 LED ma 350lumenów, 24 diody. Pobiera 4,5W Niestety o temperaturze barowej nic nie jest powiedziane Dla zainteresowanych ja mam akurat lumax LL063No w końcu coś nowego. I o to chyba chodzi Ty lepiej pokazuj nowe cudeńka, a nie komentuj Dojdzie na dno torf Nie będe ikry wyciągał z tego torfu, tylko wszystko, co będe chciał odchować będzie z baniaka tarliskowego- ten baniak będzie tylko i wyłącznie "mieszkalny" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts