Nikodem Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Witam, otóż myślałem że tak fajnie będzie być mechanikiem. I lepiej jest chodzić na praktyki niż do szkoły. Teraz myślę na odwrót i chciałbym zmienić szkołę na technikum informatyczne. Lecz nie wiem czy mnie teraz tam przyjmą? A jak nie to nie wiem co robić :/ Zmieniał ktoś z was kiedyś szkołę, jak tak to proszę o napisanie jak to przebiegało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunay Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 W obecnej sytuacji szkolnej i ilości dzieciaków, prawie każda szkoła powinna Cię przyjąć. No chyba, że jakaś elitarna, z konkursem świadectw. Ale przypuszczam, że najlepszym rozwiązaniem w tej sytuacji byłoby ruszenie swoich czterech liter do szkoły gdzie się chcesz przenieść i po prostu zapytać, czy istnieje tak możliwość. Bo pytanie na forum ludzi: Lecz nie wiem czy mnie teraz tam przyjmą? A skąd my mamy wiedzieć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaT_e92 Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 U mnie wystarczy wziąć 'papiery' ,pożegnać się i zanieść papiery do nowej szkoły.Tyle że nie wiem czy teraz (koniec października) da rade zmienić.Chcesz się przenieść do innej klasy w danej szkoły czy do innej szkoły.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikodem Posted October 23, 2013 Author Share Posted October 23, 2013 Do innej szkoły. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Zamiast zadawać takie pytanie na forum powinieneś ruszyć 4 litery i zapytać w konkretnej szkole, do której chcesz się przenieść. Tam na pewno uzyskasz najlepszą odpowiedź na Twoje pytanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fleder Posted October 23, 2013 Share Posted October 23, 2013 Przyjmą wszędzie, mogą wymagać dodatkowych formalności jeśli to inny obwód ale powinni i tak przyjąć. Bardziej martwiłbym się zmianą otoczenia i nowymi kolegami Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikodem Posted October 24, 2013 Author Share Posted October 24, 2013 Poszedłem do sekretariatu i zobaczyli że są wolne miejsca. Potem w starej szkole się wypisałem i w nowej mnie zapisali. 20 minut to tylko zajęło. I od jutra idę już do technikum informatycznego. Dzięki wszystkim za odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nantai Posted October 24, 2013 Share Posted October 24, 2013 Temat został wyczerpany/ problem rozwiązany. Zamykam - jeśli chcesz temat kontynuować, coś dodać, nie zgadzasz sie z zamknięciem, proszę o kontakt z moderatorem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts