Kuba90 Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Zbiornik 50lZalany: kwiecień/maj 2013 Filtracja: Aquael Fan mini plus z gąbką Podłoże: Ada Amazonia NewFlora: mchy, wątrobowce, pistia Fauna: krewetki: Crystal Red, Black, Snow White. Planorbella Pink Parametry:GH: 6/7 KH: 1pH: 6,2/6,4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Co by tu powiedzieć. Rewelacji nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdog Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 (edited) Wygląda jak zbiornik sklepowy.Co te kulki gliniane robią na podłożu? Edited October 17, 2013 by locdog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Jeżeli ma być to zbiornik typowy hodowlany to jest ok. Nie ma szału, ale nie o to tutaj chodzi.Jeżeli jednak ma być to zbiornik dekoracyjny to podzielam zdanie Sławka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Wygląda jak zbiornik sklepowy. W dodatku 3 kategorii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba90 Posted October 17, 2013 Author Share Posted October 17, 2013 Wygląda jak zbiornik sklepowy. Co te kulki gliniane robią na podłożu? Znajdź mi w sklepie taki zbiornik Kulki gliniane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdog Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Kulki gliniane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba90 Posted October 17, 2013 Author Share Posted October 17, 2013 BWS Bee Ball. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
locdog Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Wyglądają jak kulki gliniano-torfowe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Kij z tymi kulkami Loc, ale akwa pokazane jest w galerii, więc oceniamy je jako akwa dekoracyjne, a tu niestety jest tragedia. Życzę powodzenia w hodowli CRek, ale poza tym nad aranżem musisz sporo popracować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba90 Posted October 17, 2013 Author Share Posted October 17, 2013 Kij z tymi kulkami Loc, ale akwa pokazane jest w galerii, więc oceniamy je jako akwa dekoracyjne, a tu niestety jest tragedia. Życzę powodzenia w hodowli CRek, ale poza tym nad aranżem musisz sporo popracować. Chętnie nauczę się od Ciebie aranżacji takich zbiorników tu chodzi o jak najlepsze warunki dla krewet, a nie wygląd dla mojego oka na żywo wygląda całkiem inaczej, a skoro uważasz, że to syf to patrzeć nie musisz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted October 17, 2013 Share Posted October 17, 2013 Z chęcią Ci doradzę, ale nie w tym rzecz, bo to Tobie ma się podobać. Ja po prostu wyraziłem zdanie jak to wygląda "dla mojego oka ", a chyba po to jest ten temat 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gagatek Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Super krewecie ,zazdroszczę Ci . Mam nadzieję ,że za jakiś czas i ja się cieszyć będę mogła ze swoich . Czekam na fotki Twoich kosteczek . Powodzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Czy mógłbyś zamieścić zdjęcia swoich krewetek? Crystal Black i Snow White to jedne z moich ulubionych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba90 Posted November 9, 2013 Author Share Posted November 9, 2013 Czy mógłbyś zamieścić zdjęcia swoich krewetek? Crystal Black i Snow White to jedne z moich ulubionych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Dzięki za zdjęcia Śliczne masz te swoje robaczki, aż zazdrość mnie bierze... Ech, kiedyś reaktywuję 25l i też zrobię sobie w końcu krewetkarium z prawdziwego zdarzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts