Goosia 0 Posted October 15, 2013 (edited) Czy planowane jest stworzenie kalendarza naszego forum na kolejny rok? Pamiętam, że dość późno ruszyły prace na kalendarzem na 2013, może w tym roku warto już powoli zaczynać? Bo nie wyobrażam sobie, żeby nie mieć takich inspiracji na ścianie w nowym roku Edited October 15, 2013 by Goosia Share this post Link to post Share on other sites
Mapet 404 Posted October 19, 2013 Niestety w tym roku kalendarza prawdopodobnie nie będzie. Jeszcze przed wakacjami zapytałem się właściciela forum czy chciałby taką akcję i w tym roku przeprowadzić. Zrobilibyśmy to szybciej, lepiej zaplanowali itd. Prawdopodobnie wygląd, zdjęcia byłyby dzięki temu lepszej jakości. Może i cena była by niższa, no ale.... Niestety do tej pory nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Share this post Link to post Share on other sites
mateuszurad 6 Posted October 19, 2013 No fakt wygląd i jakość aktualnego kalendarza jest bez polotu. I spodziewałem się troszkę większego formatu, ten ginie na ścianie. Share this post Link to post Share on other sites