Goosia Posted October 15, 2013 Share Posted October 15, 2013 (edited) Czy planowane jest stworzenie kalendarza naszego forum na kolejny rok? Pamiętam, że dość późno ruszyły prace na kalendarzem na 2013, może w tym roku warto już powoli zaczynać? Bo nie wyobrażam sobie, żeby nie mieć takich inspiracji na ścianie w nowym roku Edited October 15, 2013 by Goosia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mapet Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 Niestety w tym roku kalendarza prawdopodobnie nie będzie. Jeszcze przed wakacjami zapytałem się właściciela forum czy chciałby taką akcję i w tym roku przeprowadzić. Zrobilibyśmy to szybciej, lepiej zaplanowali itd. Prawdopodobnie wygląd, zdjęcia byłyby dzięki temu lepszej jakości. Może i cena była by niższa, no ale.... Niestety do tej pory nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateuszurad Posted October 19, 2013 Share Posted October 19, 2013 No fakt wygląd i jakość aktualnego kalendarza jest bez polotu. I spodziewałem się troszkę większego formatu, ten ginie na ścianie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts