stefek3452 Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 (edited) Witam, Czy w Krakowie na giełdzie zoologicznej, która odbywa się w każdy wtorek, akwaria są sprzedawane razem z pokrywami?? Jaka by była cena akwarium 112l profilowanego z pokrywą?? Bo jak patrzyłem na tą stronę giełdazoo.pl to za akwarium 112l profil zapłaci się 108 zł. Tylko nie wiem czy z pokrywą czy bez. Proszę o pomoc. Edited September 27, 2013 by stefek3452 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bora Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Osobiście myślę, że za tą cene dostaniesz same akwarium bo jeśli ktoś by sprzedawał za tą cene akwarium z pokrywą to byłby bankrutem i całkowicie by się to nie opłacało. PS. nie kupuj akwarium profilowanego bo później będziesz żałował i będziesz odwracał strony, a poza tym akwaria proste są tańsze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pley Posted September 27, 2013 Share Posted September 27, 2013 Ceny na giełdazoo pochodzą z cennika dla klientów kupujących w hurcie. Detal kosztuje deko więcej- warto osobiście do nich zadzwonić (firma nazywa się Myciok).W tej cenie bedziesz mieć samo szkło na 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefek3452 Posted September 27, 2013 Author Share Posted September 27, 2013 Osobiście myślę, że za tą cene dostaniesz same akwarium bo jeśli ktoś by sprzedawał za tą cene akwarium z pokrywą to byłby bankrutem i całkowicie by się to nie opłacało. PS. nie kupuj akwarium profilowanego bo później będziesz żałował i będziesz odwracał strony, a poza tym akwaria proste są tańsze Ale ja mam właśnie akwarium profilowane (25l) i jestem bardzo zadowolony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts