damianzgierz Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Dzisiaj zauważyłem że na samicy gupika green tiger jest biały nalot, jakby pleśń. Ma ją tylko na głowie. Co to może być? Pozatym trochę dziwnie pływa, tak jakby się trzepie . Innych rybek nie zauważyłem żadnych zmian. Tylko dwie molinezje jak nigdy leżą na piasku(podłożu). I się nie ruszają, jakby odpoczywały. Niewiem co im jest? Pomocy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Pewnie pleśniawka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianzgierz Posted September 17, 2013 Author Share Posted September 17, 2013 Jak z tym walczyć? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławek121 Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 lub Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasia_0904 Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Szczerze Ci powiem że się nie da. Mam akwarium 180 l i też zdarzy się że jakaś jest chora, ale to pleśniawka... I niestety się nie da, ryba staje się cienka ,płaska , coraz gorzej pływa aż w końcu pada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts